ОТ 2006Г. ФИРМА СЕРВИЗ-КЛИМА ЕООД ИЗВЪРШВА ДЕЙНОСТИ ИЗЦЯЛО СВЪРЗАНИ С КЛИМАТИЧНA, ХЛАДИЛНА, ВЕНТИЛАЦИОННА И СОЛАРНА ТЕХНИКА - ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА, МОНТАЖ, ПРОФИЛАКТИКА, ГАРАНЦИОНЕН И ИЗВЪНГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ В ГР.ВАРНА, ГР. БУРГАС И РЕГИОНА. СТРЕМИМ СЕ ДА ПРЕДЛАГАМЕ МАРКИ И МОДЕЛИ, КОИТО СЛЕД КАЧЕСТВЕН И БЪРЗ МОНТАЖ ДА ОБСЛУЖВАМЕ И СЛЕД ГАРАНЦИОННИЯ ИМ ПЕРИОД.

ПАРАЛЕЛНО С ТЪРГОВСКАТА СИ ДЕЙНОСТ ФИРМАТА СЕ ЗАНИМАВА С ГАРАНЦИОННИ И ИЗВЪНГАРАНЦИОННИ КЛИМАТИЦИ, РЕМОНТ НА ХЛАДИЛНИЦИ И АВТОКЛИМАТИЦИ, КОИТО НЕ СА ЗАКУПЕНИ ОТ НАС, ПРОДАЖБА И МОНТАЖ НА СЛЪНЧЕВИ КОЛЕКТОРИ, СОЛАРНИ СИСТЕМИ И ВЕНТИЛАЦИОННИ ИНСТАЛАЦИИ.

АКО ИМАТЕ ИНТЕРЕС КЪМ КЛИМАТИЦИ НИЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРАВИМ ПРЕДВАРИТЕЛЕН ОГЛЕД НА ПОМЕЩЕНИЕТО ИЛИ СГРАДАТА, КОЙТО Е БЕЗПЛАТЕН И НЕ ВИ ЗАДЪЛЖАВАМЕ ДА ЗАКУПИТЕ КЛИМАТИК ОТ НАС! КОГАТО ПОЛУЧИТЕ КОНСУЛТАЦИЯТА ОТ КОЛЕГИТЕ, ЩЕ ПРЕЦЕНИТЕ ДАЛИ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА ФИРМАТА. РАЗПОЛАГАМЕ СЪС СОБСТВЕНА СЕРВИЗНА БАЗА И ДОБРЕ ОБУЧЕН ПЕРСОНАЛ,КОЕТО Е ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО НА ИЗВЪРШЕНИТЕ УСЛУГИ.

СЪС СЕРВИЗ-КЛИМА ЕООД ВИЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА НАДЕЖДНИ, КАЧЕСТВЕНИ И МОДЕРНИ КЛИМАТИЧНИ, ВЕНТИЛАЦИОННИ И ОТОПЛИТЕЛНИ СИСТЕМИ.
НИЕ ВИ ОСИГУРЯВАМЕ КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ И СИГУРНОСТ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ УСЛУГИ. АКЦЕНТИРАМЕ ВЪРХУ ПРОФЕСИОНАЛНОТО ОБСЛУЖВАНЕ НА СВОИТЕ КЛИЕНТИ!!!